FreewayTalk

2 replies to this thread. Most Recent

Baron

8 Jul 2012, 6:17 pm

[Pro] Background Issue

Hi all.

My website is fine and functional — However, on 4 of my 8 pages — I have WHITE instead of a BLACK BACKGROUND, Black is what I actually want. Not to confuse you, I’m talking about the URL generic background, what’s around/beyond your web page design. I guess URL pages are always white. ? I’ve even checked all of the pages as having BLACK — if that’s of any help.

Baron

OmarKN

8 Jul 2012, 6:53 pm

If you want, you could indicate an url to see the real thing…

/ Omar

::: Communication to improve civilisation :::

s_ip

On 8 jul 2012, at 20:17, “Baron” <email@hidden> wrote:

Hi all.

My website is fine and functional — However, on 4 of my 8 pages — I have WHITE instead of a BLACK BACKGROUND, Black is what I actually want. Not to confuse you, I’m talking about the URL generic background, what’s around/beyond your web page design. I guess URL pages are always white. ? I’ve even checked all of the pages as having BLACK — if that’s of any help.

Baron

iMac 27” i5 (2015); MacOS 10.11.x, FRW Pro 7.x, Graphic 3.0, GraphicConverter9, xScope, Sparkle 2.2

Stockholm, Sweden

………………………………………………..

Back to Top

DeltaDave

8 Jul 2012, 8:45 pm

I did post a reply about this in one of yopur other threads on the subject.

http://freewaytalk.net/thread/view/113333

Here is something additional for you.

Go to Page>Html Markup and paste the following in the Before </Head> section

<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: black !important;
}
-->
</style>

D

Glasgow, Scotland

iMac 27 5K El Cap and Pro Final