FreewayTalk

3 replies to this thread. Most Recent

Marcus Do Carmo

29 Oct 2019, 6:01 pm

links are not getting updated to https

Hi everyone.

I hope you guys may give me some light on this.

I just finished a website I was working on and uploaded, and it was working perfectly. The website has a drop-down menu with attention and transition actions and also a target show-hide gallery and smooth menu.

Today, I realized that they had that odd “Not Secure” phrase before the address and I chatted with them requested to enable the SSL. However, after they did it and changed it to https instead of Http all the effects, the drop-down menu, the slideshow and smooth menu were gone.

I chatted with them again and they basically said it is not their problem and this is something I need to check it from my end because it is a custom coded website. I required them to deactivate the SSL again until I find a solution and now it’s working.

What I understand is that somehow Freeway is not writing the code properly compatible with https ?

Any ideas how can I fix this

Thanks, Marcus

Miami, Florida

iMac 27” - Mac OS 10.14.4 - Freeway Pro 7

http://www.plusartgraphics.com

Jeremy Hughes

29 Oct 2019, 6:27 pm

Hi Marcus,

Some of the Actions that you use are outputting http links.

This thread should help:

https://freewaytalk.softpress.com/thread/view/176783#m_176791

Jeremy

Marcus Do Carmo

29 Oct 2019, 7:11 pm

Thanks, Jeremy, as soon as I can I will look at this thread. I hope I can solve it, and if I have any problem I will let you know

thanks again! Marcus

Miami, Florida

iMac 27” - Mac OS 10.14.4 - Freeway Pro 7

http://www.plusartgraphics.com

Back to Top

Marcus Do Carmo

30 Oct 2019, 7:25 pm

Thanks, Jeremy! That worked.

Marcus

Miami, Florida

iMac 27” - Mac OS 10.14.4 - Freeway Pro 7

http://www.plusartgraphics.com