FreewayTalk

9 replies to this thread. Most Recent

Carla

2 Mar 2021, 8:57 pm

[Pro] SmoothScroll

Hi Walter et all .. hope you are faring well.. for some reason SmoothScroll is no longer working. Rather the link are snapping to the anchors… will there be an update to this page action..

Thanks all

waltd

2 Mar 2021, 9:08 pm

Can you show me a link to a page where it doesn’t work? I haven’t made any changes to the Action in literally years.

Walter

On Mar 2, 2021, at 3:57 PM, Carla <[email protected]> wrote:

Hi Walter et all .. hope you are faring well.. for some reason SmoothScroll is no longer working. Rather the link are snapping to the anchors… will there be an update to this page action..

Thanks all

Freeway user since 1997

http://www.walterdavisstudio.com

Carla

2 Mar 2021, 9:11 pm

Hey Walter… here is test link

thanks for looking

https://carlagrande.com/Tests/

waltd

2 Mar 2021, 9:16 pm

You need to add the HTTPS Helper Action to this page, or just download and apply the newer Protaculous Action to the page. You have links to http:// for the JavaScripts, and the rest of the page is secure. You can’t have insecure scripts in a secure page.

Walter

On Mar 2, 2021, at 4:11 PM, Carla <[email protected]> wrote:

Hey Walter… here is test link

thanks for looking

https://carlagrande.com/Tests/

Freeway user since 1997

http://www.walterdavisstudio.com

Carla

2 Mar 2021, 9:18 pm

oh dear thx Walter where do I find the Protaculous Action

Carla

2 Mar 2021, 9:29 pm

I applied the Https Helper to the page Walter, but is there another update action I should install…. this is all because I moved over to Parallels so all available actions did not move over .. what a mess

thx again

Jeremy Hughes

2 Mar 2021, 9:52 pm

Smooth scrolling seems to be working on your page now (for me).

I notice that you still have an http: link to google fonts - probably in Page Markup.

Jeremy

Carla

2 Mar 2021, 9:56 pm

ha thx Jeremy oye

Carla

2 Mar 2021, 10:00 pm

all in working order now thx guys…

I just realized that all of my Freeway Pro Actions in Library did not move over to Parallels which caused a boatload of issues.. I did copy that folder in December when I started this venture of dual OS! but it did not copy to Library